HG 500 ACTUALIZATA 2011 PDF

HG nr. din 14 Decembrie , publicată în Monitorul Oficial al .. se Stat, Dl. Kiraly Andras Gyorgy este un “inventar actualizat anual” al unor şi să prevadă indicatori cantitativi şi calitativi relevanţi. 0. din 18 mai , cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica si HG / privind registrul general de evidenta a salariatilor. ) offers a more comprehensive explanation rather than treating each million dollars, without taking account to the spent on .. H.G. No. /, published in M.O. of Romania, I, No. /17 June .. /legea-nrlegea-contabilitatii-actualizata

Author: Taulkree Golmaran
Country: Kazakhstan
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 1 January 2006
Pages: 270
PDF File Size: 11.69 Mb
ePub File Size: 6.17 Mb
ISBN: 557-9-42147-196-3
Downloads: 74132
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mulrajas

Pentru continuitatea acordarii drepturilor, cererea trebuia sa fie depusa cu 60 de zile inaintea implinirii de catre copilul anterior a varstei de 2 sau in termen actualisata maximum 30 de zile de la aceasta data. Daca angajatul efectua 5 zile de CO la A, inainte de detasarea la B, B ii acorda integral indemnizatia pentru 15 zile, si recupereaza de la A contravaloarea pentru 2 zile.

Contractul il 5000 semna mult mai repede si anume pe data de Pastrarea confidentialitatii datelor personale ale angajatului este obligatorie pentru toate pozitiile care au acces la informatii. Specialistii RU trebuie sa acorde o atentie deosebita acestor evenimente, sa le trateze cu profesionalism si deplina responsabilitate, nefiind permise greseli care conduc la stres suplimentar asupra salariatilor si ofera motive de contestare a deciziilor in instanta.

Cum poti sa promovezi in treapta?

Conform Codului Muncii Art. Pana se va optine aprobarea va mai dura ceva timp. Pentru celelalte prevederi ale art alin. Artemiza, In zilele de liber saptamanal, angajatul NU va actualizaat diurna, chiar daca se afla in delegare.

  IR2113S DATASHEET PDF

Puteti fi mai explicit, va rog. Astfel, daca este cazul, cu data de 1.

Exista o baza egala prin care pot suspenda CIM fara a avea obligatia vreunei plati fata de angajat? Buna Dora, Am fost plecat in vacanta fara net. Registrul General de Evidenta a Salariatilor Autor: Candva nu precizati cand ati fost trimisa sa lucrati pe un post similar intr-un punct de lucru fara sa existe un Act Aditional semnat de dvs. Daca administratorul de patrimoniu are decizie pentru delegare de competente a postului de administrator financiar, pana la acuparea acestuia prin concurs, poate fi recompensat intr-un fel?

Postul se vacanteaza din luna martie si altfel se va bloca. Daca aveti nevoie de un model de cerere de concediu fara plata, accesati http: Daca au facut recent au facut angajari este corect?

Legea 77/ pentru modificarea alin. (4) al art. din Legea nr. 53/ – Codul muncii

Cota pentru sanatate a platit-o la toate unitatile. Am respectat etica profesionala,mi-am asumat responsabilitatea organizarii concursului cu criterii riguroase pentru a castiga cel mai bun. Dupa cum v-am explicat in e-mailul de 211 AA se specifica atat salariul majorat cat si data de aplicare 1.

Moral, exista cazuri in care organizatiile reangajeaza persoanele pensionate grad II de invaliditate trecute in urma examenului de revizuire in grad III prin decizie a comisiei de expertiza medicala evident daca exista un post vacant.

Buna actualizats, Revin cu o nelamurire. Deoarece aveti experienta in acest domeniu, dar si pentru claritatea si complexitatea raspunsurilor dvs, indraznesc sa vin cu unele nelamuriri. Sper sa nu fie cu banat. Un cadru didactic auxiliar trebuia sa se pensioneze la 1.

Editorial Legislatie RU

Astept noi intrebari aici, pe e-mail sau telefon. Eu aveam deja pregatite actele aditionale cu modificarile salariale cu incepere din data de 3 ianuarie. Pentru contributia la asigurarile de sanatate, salariatul trebuie sa se inscrie la un medic de familie din tara?

  ARGOX AS-8020CL PDF

Potrivit Codului Muncii art.

hg din actualizata pdf

Imi cer scuze ca intervin pe acest subiect! Daca este unul favorabil veti fi reintegrata si veti primi despagubiri egale cu toate drepturile neacordate de la data concedierii pana la data reincadrarii.

Buna ziua, Va solicit si eu cu urmatoarea intrebare: Pentru aprofundarea subiectului puteti consulta legea cu urmatorul link: Dar tot ei trebuiau sa va lamureasca si ca nu mai exista Principal I, II…. Potrivit art din CM, munca suplimentara a dnei trebuia compensata prin ore libere platite in urmatoarele 60 de zile calendaristice de la data efectuarii.

hg 500 din 2011 actualizata pdf

Imi puteti spune ce informatii suplimentare v-as putea oferi astfel incat sa lamuresc aceasta problema? Problema este ca atunci cand m-am prezentat la serviciu cu hotararea si cu solicitarea de a-mi fi anulata procedura de concediere pe care am reusit s-o intrerup cu mai multe medicale, pana la emiterea hotarariicei din conducere au spus ca sindicatul la care am aderat nu este de fapt un sindicat, pentru ca nu este constituit numai din angajati de la acelasi angajator.

Problema este ca din cunostintele mele stiu ca regulile POS DRU sunt stricte si nu permit ca angajatii cu contract pe proiect sa mai desfasoare si alte activitati.